Yoursminc

Yoursminc als online boekhoudprogramma

Yoursminc is een online boekhoudprogramma dat geschikt is voor ZZP’ers en MKB’ers. Yoursminc geeft de mogelijkheid om het online boekhoudprogramma 3 maanden gratis uit te proberen. Hiermee kun je factureren, het voorstel voor je BTW-aangifte in een paar klikken maken, offertes maken, projecten en uren vastleggen en je webshop koppelen. Voor webshops is er integratie in Mijnwebwinkel ™, Magento ™, WooCommerce ™ en CCV Shop ™. Met deze integratie worden je orders verwerkt als factuur in je administratie.

yoursminc logo

Voordelen van Yoursminc

Factureren
Makkelijke BTW aangifte
Scan & herken
Projecten en uren
Webshop koppeling
Inlezen bankafschriften

Handleiding van Yoursminc

De handleidingen van Yoursminc kun je lezen op hun Support pagina. Daar zijn de veel gestelde vragen beantwoord zoals het verwerken van een BTW aangifte. Ook wordt er uitgelegd hoe je direct aan de slag kunt met online boekhouden met Yoursminc. In de video hieronder kun je een voorbeeld zien van hoe je een factuur aanmaakt in Yoursminc.

Over Yoursminc

Yoursminc biedt al sinds 2013 een gebruiksvriendelijke boekhoudoplossing aan voor ZZP en MKB. Je kunt Yoursminc 30 dagen gratis uitproberen waarbij je van alle functies kunt profiteren. Yoursminc biedt 3 typen abonnementen aan: Small, Medium en Large. Deze kun je per maand, kwartaal of per jaar betalen. Als je voor een langere periode kiest, zoals betaling per kwartaal of jaar, zijn de abbonnementskosten relatief (per aantal getelde maanden) lager.

Yoursminc ervaringen

De ervaringen, reviews en beoordelingen van Yourminc zijn terug te lezen op de website van Klanten Vertellen. Momenteel wordt het online boekhoudprogramma van Yoursminc dagelijks door enkele duizenden ondernemers gebruikt.