Twinfield

Twinfield als online boekhoudprogramma

Twinfield is een online boekhoudprogramma voor accountants en boekhoudprofessionals. Het is een goed beveiligd boekhoudprogramma dat beschikt over de belangrijkste functies. Zo is het mogelijk om met Twinfield realtime inzicht te hebben in de belangrijkste financiële cijfers, dagelijks automatische bankafschriften in te laden, offertes en facturen te maken, BTW aangifte vanuit de online boekhouding te doen, inkopen in vreemde valuta te regelen, projecten en uren bij te houden en nog veel meer. Daarnaast bieden ze ook nog eens 300+ koppelingen die geschikt zijn om bijvoorbeeld je webshop, kassa, voorraad of CRM te koppelen.

twinfield logo

Voordelen van Twinfield

Automatische bankafschriften
Rapportages
Offerte & factuur
Belastingaangifte
300+ koppelingen
100.000+ tevreden klanten

Handleiding van Twinfield

Voor een handleiding van Twinfield kun je terecht op hun helpdesk en supportpagina. Vanuit daar kun je naar het Vimeo kanaal van Twinfield waar alle instructie- en demovideo’s op staan. Ook kun je vanuit de helpdesk en supportpagina eenvoudig artikelen en veel gestelde vragen opzoeken. Bekijk hier onder een online demonstratie van Twinfield Online Boekhouden.

Over Twinfield

Twinfield is een online boekhoudprogramma van Wolters Kluwer Tax & Accounting Nederland dat onderdeel is van Wolters Kluwer. Wolters Kluwer is een grote internationale aanbieder van juridische en fiscale informatie, software en tools. Het is ook de grootste online uitgeverij en informatiedienstverlener van Nederland.

Twinfield ervaringen

Ervaringen, beoordelingen en reviews van Twinfield online boekhouden zijn terug te vinden op de officiële website van Twinfield zelf. Twinfield wordt inmiddels al door dan 100.000+ tevreden professionals gebruikt zoals accountants, administratiekantoren, franchisers en MKB bedrijven die boekhouders in dienst hebben.