Rompslomp

Rompslomp als online boekhoudprogramma

Rompslomp is een eenvoudig online boekhoudprogramma waar ieder type ZZP’er wel mee over weg kan. Of je nu bouwvakker, glazenwasser, hovenier, webdesigner, geluidstechnicus of eigenaar van een foodtruck bent. Ook BV’s en (sport)verenigingen maken al gebruik van Rompslomp. Met rompslomp kun je makkelijk facturen en offertes maken, BTW aangifte gereed maken en je uren en ritten bijhouden met de uren & rittenregistratie. Rompslomp kun je ook op je telefoon installeren. Er is een Android en Apple App beschikbaar.

rompslomp logo

Voordelen van Rompslomp

Facturen en offertes maken
Makkelijk BTW aangifte doen
Uren & rittenregistratie
Android & iPhone app
Betaalverzoek via iDeal
Gebruikt door 50.000+ ondernemers

Handleiding van Rompslomp

Handleidingen van Rompslomp zijn er genoeg. Via de Support pagina op de website van Rompslomp kun je terecht voor boekhoud gerelateerde vragen. De veel gestelde vragen worden verduidelijkt met stappenplannen en screenshots die je gemakkelijk kunt doorlopen. Bekijk hieronder een voorbeeldvideo over hoe je een factuur in Rompslomp kunt maken en verzenden.

Over Rompslomp

Rompslomp zag heel wat aantal jaar geleden wat voor rompslomp boekhouden kan zijn met offline boekhoudprogramma’s. Als oplossing hebben ze zelf deze gebruiksvriendelijke software ontwikkeld. Momenteel maken meer dan 50.000 ondernemers dagelijks gebruik van Rompslomp. Nieuwe gebruikers kunnen 30 dagen gratis het online boekhoudprogramma uitproberen. De maandelijkse prijzen van de pakketen liggen tussen de €5 en €25.

Rompslomp ervaringen

Ervaringen, beoordelingen en reviews van Rompslomp vind je terug op de officiële website van Rompslomp zelf. Gebruikers van Rompslomp beoordelen het online boekhoudprogramma met 4,6 van 5 sterren. Klik bovenin op deze pagina op de ’30 dagen gratis proberen’ knop om naar de website van Rompslomp te gaan.