Myfinance

Myfinance als online boekhoudprogramma

Myfinance online boekhoudprogramma biedt toegang tot veel functionaliteiten en is uitermate geschikt voor ZZP’ers. Gebruikers kunnen alle modules zonder beperkingen gebruiken (met Fair use policy). Myfinance beschikt ook over de belangrijkste functies zoals onbeperkt aantal banktransacties, online factureren, automatische berekening van je BTW en gratis extra gebruikers (bijv. je boekhouder). Ze noemen het ook wel ‘Het complete online boekhoudprogramma voor de ZZP’er’.

myfinance online logo

Voordelen van Myfinance

Veilig en gebruiksvriendelijk
BTW Aangifte binnen één klik
Online hulp
Handige mobiele app
Ideaal voor Starter & ZZP’er

Handleiding van Myfinance

Myfinance biedt een grote kennisbank aan op hun website die volstaat met handleidingen, howto’s en definities van boekhoudkundige termen. Veel gestelde vragen worden er duidelijk uitgelegd aan de hand van stappenplannen met screenshots. Bekijk hieronder hoe je als ZZP’er uit de voeten kunt met Myfinance.

Over Myfinance

Myfinance wilt online boekhouden voor ZZP’ers, parttime ondernemers en (management) BV’s zo makkelijk mogelijk maken. Het boekhoudprogramma is zo ingericht dat er geen eerdere boekhoudkennis nodig is. Als je een boekhouder toch je administratie wilt laten controleren, dan kan dat gewoon door deze te laten in loggen.

Myfinance ervaringen

Voor beoordelingen, ervaringen en reviews over het online boekhoudprogramma van Myfinance kun je terecht op de website van Klanten Vertellen. Daar staan een hoop ervaringen en kun je de gemiddelde score aflezen. Via de website van Myfinance kun je daar ook op uitkomen. Klik dan bovenin op de ’30 dagen gratis proberen’ knop.