Informer

Informer als online boekhoudprogramma

Informer Online is een online boekhoudprogramma dat zo gemaakt is dat iedere starter, ZZP’er en MKB’er ermee overweg kan. Met de slimme functies van Informer kun je online factureren, online betalen, een foto van de bon of factuur met de App op je smartphone en die direct verwerken, je bank automatisch koppelen, andere software applicaties koppelen en direct je BTW-aangifte doen in een paar klikken. Met de uitzonderlijke functie ‘Robotic Account’ kun je een gedeelte van je boekhouding automatiseren.

informer online logo

Voordelen van Informer

Snel online factureren
Fotografeer je uitgaven
Automatisch boekhouden
(Robotic Accounting)
Directe BTW-aangifte + iDeal betaling
Voor Starter, ZZP & MKB

Handleiding van Informer

Informer online biedt vele handleidingen en video’s aan in hun online kennisbank. Daar kun je snel terecht voor hulpartikelen te lezen en instructievideo’s te bekijken. Heb je een snelle vraag, dan kun je bij Informer ook terecht bij hun live chat op de website. Hieronder zie je een voorbeeld van hoe je eenvoudig je BTW aangifte kunt doen met Informer online.

Over Informer

Informer online is al sinds 1993 ontwikkelaar van maatwerksoftware. Naast het online boekhoudprogramma heeft Informer ook systemen gemaakt voor urenregistratie, e-commerce, project administratie en CRM (Customer Relationship Management).

Informer ervaringen

Voor reviews, ervaringen en beoordelingen over Informer Online kun je terecht op de website van Feedback Company.