Exact Online

Exact Online als online boekhoudprogramma

Exact Online als online boekhoudprogramma biedt vele voordelen om mee te online boekhouden. Je kunt makkelijk je zakelijke rekening koppelen, zodat je niet alle transacties handmatig hoef te verwerken. Maak gebruik van het flexibele dashboard en draai een door jezelf samengestelde rapportage uit. Het biedt de mogelijkheid snel samen te werken met je boekhouder/accountant en je verstuurt elektronisch je facturen. Heb je andere software die je wilt koppelen? Exact Online biedt meer dan 150 koppelingen verschillende koppelingen aan.

exact online logo

Voordelen van Exact Online

Zorgeloos overstappen
Digitale trainingen & e-learnings
Elektronisch factureren
Met andere software te koppelen
Online samenwerken

Handleiding van Exact Online

Ga je aan de slag met Exact Online en zoek je een handleiding? Bekijk dan hieronder het een video over hoe je kunt navigeren in Exact Online. Exact Online heeft ook een handig YouTube kanaal waar je hun webinars kunt terugkijken met veel gestelde vragen.

Over Exact Online

Exact Online is een boekhoudprogramma dat onderdeel is van Exact. Exact is in de Benelux marktleider op het gebied van business software. Naast het online boekhoudprogramma bieden ze ook automatiseringsoftware voor financiële, ERP, HRM en CRM processen aan. Meer dan een half miljoen MKB’ers maken momenteel gebruik van de software van Exact.

Exact Online ervaringen

Voor reviews, ervaringen en beoordelingen over het online boekhoudprogramma van Exact Online kun je terecht bij Kiyoh of op de officiële website van Exact.