e-Boekhouden

e-Boekhouden als online boekhoudprogramma

e-Boekhouden is een bekend online boekhoudprogramma wat je wellicht al kent van de commercials die je de afgelopen tijd voorbij hebt zien of horen komen op de tv en radio. Met e-Boekhouden kun je eenvoudig factureren, offertes maken, je uren bij houden met urenregistratie, je voorraad bijhouden met de voorraadbeheerfunctie en nog veel meer. e-Boekhouden biedt ontzettend veel koppelingen voor banken, webshops en heeft een app voor Android en Apple smartphones. Met de App kun je makkelijk je bonnetjes inscannen en direct verwerken in je boekhouding.

eboekhouden logo

Voordelen van e-Boekhouden

 15 maanden gratis voor
startende ondernemers
Eenvoudig in gebruik
Deskundige helpdesk
Erkend door de Belastingdienst
Gratis cursus boekhouden

Handleiding van e-Boekhouden

Op zoek naar een handleiding van e-Boekhouden? e-Boekhouden heeft een heel YouTube kanaal vol met handleidingen en howto’s. Ook bieden ze een gratis cursus boekhouden aan waarin je de basiskennis leert van boekhouden. Hieronder een video met een handleiding over hoe je e-Boekhouden doet inrichten.

Over e-Boekhouden

e-Boekhouden biedt al sinds 2002 een betaalbaar online boekhoudprogramma aan die zo ontwikkeld is dat iedere ondernemer er mee over weg kan. Startende ondernemers kunnen de eerste 15 maanden gratis online boekhouden. Daarnaast heeft e-Boekhouden gunstig geprijsde boekhoudpakketten vanaf €7,95 (excl. BTW) per maand voor kleine administraties en €14,50 (excl. BTW) voor alle ondernemers. Je zit niet vast een jaarcontract en de pakketen van e-Boekhouden zijn maandelijks opzegbaar.

e-Boekhouden ervaringen

Voor ervaringen, reviews en beoordelingen over e-Boekhouden kun je terecht bij Trustpilot en op de website van e-Boekhouden zelf. Gebruikers zijn erg te spreken over het gebruiksgemak, het aantal functies, de lange gratis periode voor startende ondernemers, de prijs, het aantal automatische koppelingen en de helpdesk.